Waarom Beiersdorf?


Gefocust, Snel & Flexibel, Gestroomlijnd & Efficiënt

Wij zijn Huidverzorging

Al meer dan 130 jaar zetten we ons beste beentje voor om de individuele noden van onze klanten in te lossen. We staan nu bekend als de uitvinders van de moderne huidverzorging. We danken ons succes aan onze onderzoeks- en ontwikkelingsexpertise, vernieuwende producten en sterke merken.

Wij staan het dichtst bij de markt

Vernieuwende producten voor nieuwe markten ontwikkelen, betekent inspelen op zowel wereldwijde trends als de wensen van lokale klanten. Dit doen wij over de hele wereld. 

Onze Waarden

Wij geloven in een open, integratieve bedrijfscultuur die aanzet tot sterke resultaten, en in werknemers met verantwoordelijkheidszin die denken als ondernemers.  

Beiersdorf heeft veel te bieden

 • Sterke Wereldmerken
 • Internationale Loopbaan
 • Eerlijk Verdiensysteem
 • Sterke Wereldmerken

  Sterke Wereldmerken

  Onze wereldwijd succesvolle nóg beter maken, dat is onze dagelijkse uitdaging: Het merk NIVEA is al ruim 100 jaar een groot succes en een van de grootste merken voor huidverzorging ter wereld, verkocht in meer dan 140 landen. Eucerin staat synoniem aan innovatief dermatologisch huidonderzoek. De producten van La Prairie zijn gestoeld op de jongste wetenschap en meer dan 50 jaar deskundig onderzoek.

 • Internationale Loopbaan

  Internationale Loopbaan

  Beiersdorf biedt kansen voor een internationale loopbaan bij een dynamisch bedrijf. Met 150 filialen wereldwijd hebben we mensen nodig zicht die moeiteloos kunnen bewegen tussen landen, culturen en talen.

 • Eerlijk Verdiensysteem

  Eerlijk Verdiensysteem

  Onze resultaatgerichte bedrijfscultuur helpt ons succesvol te zijn. We belonen de bijdragen van onze werknemers door gebruik te maken van eerlijke evaluaties van hun globale individuele prestaties, wat resulteert in hogere bonussen en loonsverhogingen. Om toptalenten aan te trekken, biedt Beiersdorf een verloning die boven het marktgemiddelde ligt.