Ons profiel

Wij zijn de huidverzorging

Beiersdorf België is gevestigd in Brussel en heeft ongeveer 80 werknemers in 2014.  Met onze merken NIVEA, Eucerin en La Prairie spitsen we ons volledig toe op de noden van onze klanten.

Beiersdorf België is één van de 150 internationale filialen van het cosmeticabedrijf Beiersdorf AG, dat  gevestigd is in Hamburg, Duitsland. Al meer dan 130 jaar zetten we ons beste beentje voor om aan de individuele noden van onze klanten te voldoen. We staan nu bekend als de uitvinders van de moderne huidverzorging. We danken ons internationaal succes aan onze expertise op het vlak van onderzoek en ontwikkeling, onze vernieuwende producten en onze sterke merken. Beiersdorfs NIVEA is het grootste merk voor huidverzorging ter wereld*. Andere namen in zijn succesvolle internationale merkportfolio zijn Eucerin, La Prairie, Labello, 8x4 en Hansaplast. Filiaal Tesa SE is een van de meest toonaangevende producenten van zelfklevende producten en systeemoplossingen voor de industrie, de doe-het-zelfmarkt en consumenten. 

*Bron: Euromonitor International Limited, NIVEA als wereldwijde merknaam in de categorieën Lichaamsverzorging, Gezichtsverzorging en Handverzorging; in retailwaarde, 2022.

Over Beiersdorf

 • De fundamenten van het bedrijf

  Beiersdorf staat bekend als de uitvinder van de moderne huidverzorging
  Elke werknemer draagt bij tot het succes en de groei van het bedrijf
  Tijdens de ontwikkeling van producten focussen we op streekgebonden kenmerken en de noden van klanten
  Het merk NIVEA is al meer dan 100 jaar een succes
  We danken ons succes aan vernieuwende producten en sterke merken