Onze merken

Een groot succes - wereldwijd

Dicht bij de consumentProducten ontwikkeld om de huid te verzorgen

De producten van Beiersdorf zijn wereldwijd een succes omdat de consumenten vertrouwen hebben in ons. Om dat vertrouwen te versterken, investeren wij aanzienlijk in huidonderzoek en vernieuwende technologieën, analyses van wereldwijde en regionale trends en een wereldwijd samenhangende merkidentiteit.

De merken van Beiersdorf koppelen wereldwijde trends aan de streekgebonden noden van consumenten omdat de markten allemaal verschillend zijn en de noden van de huid van het ene continent tot het andere aanzienlijk verschillen. We houden uitvoerige enquêtes bij consumenten en hebben lokale centra voor huidonderzoek om dicht bij de consument te blijven staan.

Een van de drijfveren van ons wereldwijde succes is ons vermogen om te vernieuwen. Het onderzoek en de ontwikkeling van producten hebben altijd al een hoofdrol gespeeld bij Beiersdorf. Veel resultaten van onze onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten - zoals de uitvinding van NIVEA Crème, die in 1911 een revolutie teweegbracht op het vlak van huidverzorging - vergemakkelijkten de creatie van internationale referenties. 

NIVEA

NIVEA

Ons grootste merk is al meer dan 100 jaar een succes. Vandaag is het een van de grootste merken voor huidverzorging ter wereld. 

Meer lezen

Eucerin

Eucerin

Apothekers, dermatologen en consumenten wereldwijd vertrouwen op het verzorgend vermogen van de dermocosmetica van Eucerin. 

Meer lezen

NIVEA MEN

NIVEA MEN

De moderne en efficiënte producten van het assortiment NIVEA MEN zijn leiders op de internationale markt voor de mannelijke huidverzorging. 

Meer lezen

Labello

Labello

Labello staat synoniem aan lipverzorging en is tegelijk leider in talloze Europese landen.  

Meer lezen

Hansaplast

Hansaplast

Hansaplast is uitgegroeid tot een merk dat wereldwijd faam geniet. Al 90 jaar zorgt het voor een revolutie op de markten voor pleisters en wondverzorging.  

Meer lezen