Atrix

Neem je dag in handen.

Een eenvoudige en efficiënte verzorging voor uw handen.

 

Het merk

Atrix is in 1955 in Europa ontstaan en is vandaag aanwezig op alle continenten. De originele formule van Atrix werd door Oscar Troplowitz ontworpen en wordt voortdurend verbeterd om de laatste wetenschappelijke ontdekkingen te weerspiegelen. Atrix wordt door miljoenen consumenten over heel de wereld gekozen als handverzorgingsproduct. 

Het internationale succes van het merk is vooral te danken aan zijn doeltreffendheid: Atrix was de 1e handcrème die niet alleen de handen hydrateerde, maar hen ook actief beschermde. De lipiden van hoge kwaliteit, Panthenol en Glycerine zorgen voor de langdurige hydratatie, terwijl Kamille en Aloë Vera ingrediënten zijn die voor bescherming en regeneratie zorgen. Atrix beschermt zelfs de droge en gekloofde huid (bvb. ten gevolge van handenarbeid) als het ware een onzichtbare handschoen. 

Reeds meer dan 50 jaar heeft deze unieke combinatie van actieve ingrediënten Atrix tot een product gemaakt dat gekozen wordt door mannen en vrouwen, die een actief leven leiden op het werk of tijdens hun vrije tijd, in de tuin of thuis. Het is dus niet verwonderlijk dat Atrix een synoniem is voor handverzorging.

De producten

Langdurige hydratatie en bescherming in 1 enkel product.

Aangeraden applicatie:
De Intensief Beschermende handcrème van Atrix® zorgt voor een intensieve verzorging en een langdurige bescherming die je handen nodig hebben om de zware impact van het dagelijks leven tegen te gaan. De Intensief Beschermende handcrème van Atrix®, met natuurlijke Kamille, vormt een beschermende laag op de huid, dus zelfs ruwe en gekloofde handen voelen gladder en zachter bij de eerste applicatie. Gehydrateerde en beschermde handen in een crème.

De Intensief Beschermende handcrème van Atrix® is beschikbaar in tube of pot en is vrij van kunstmatige kleurstoffen. 

Huidvriendelijkheid dermatologisch goedgekeurd.