Speak up. We care. – betrouwbaar en veilig

Beiersdorf Speak up. We care.

Beiersdorf heeft altijd gestaan voor betrouwbaarheid en verantwoord handelen. Indien het bedrijf geassocieerd wordt met - al dan niet opzettelijk - afwijkend gedrag, kan dit leiden tot een langdurig reputatieschade en aanzienlijke commerciële schade. Daarom is het belangrijk dat wij op de hoogte zijn over mogelijke inbreuken op de naleving van de regels.

Om onze langdurige ethische integriteit te waarborgen, streven wij ernaar om snel te reageren op systematische of materiële inbreuken op de naleving van wet- en regelgeving. Zo beschermen we ons bedrijf, onze medewerkers en consumenten.

Veilige rapportagekanalen beschikbaar in 40 talen

Ons platform voor het melden van incidenten “Speak up. We care.” is een beschermd, veilig en onafhankelijk rapportagekanaal voor onze medewerkers, maar ook voor onze klanten, consumenten en belanghebbenden. Het platform is gebaseerd op BKMS®-technologie die meerdere certificeringen heeft ontvangen voor haar gegevensbeveiliging. Het is 24 uur per dag beschikbaar in alle markten waar Beiersdorf en haar dochterondernemingen actief zijn. Gebruikers kunnen informatie indienen over mogelijke misstanden in ongeveer 40 talen, waarbij ze anoniem blijven waar de lokale wetgeving dat toestaat.

Meer (landspecifieke) informatie over “Speak up. We care.” is beschikbaar vanaf het platform zelf:
https://www.bkms-system.net/speakup.wecare